18. 8. 2017

Brno: Středeční grilování s Mikrofarmou V

23/8 2017 16-22 h, Údolní 33 Brno

La Bouchée Gril v Otevřené zahradě jede sérii pravidelných grilovaček s naším farmářským řeznictvím.

Každou středu se připravují za sucha vyzrálé hovězí steaky, ručně dělané grilovací klobásky, farmářské vepřové, řízky z venkovské drůbeže, burgery aj. Griluje se na uhlí, protože tak to voní nejvíc! :) K tomu saláty, kváskový chleba, domácí omáčky a bagetky. O nápoje, další zobky a sladké se postará stánek La Bouchée v zahradě.

Co chystáme na TUHLE STŘEDU?
• ručně dělané grilovací klobásky
• kotletky z bio jehněčího
• vyzrálá hovězí svíčková
• vyzrálý T-bone steak (roštěnec+svíčková na kosti, ideální porce pro dva)
• vyzrálý hovězí nízký roštěnec
• vepřová kotleta s kostí
 
Na baru krom klasiky ještě Aperol Spritz 65 Kč a Sangria 45 Kč.
Vemte kamarády a rodinu do nádherné Otevřené zahrady, grilování obstaráme za vás :)

P.S. VÍCE NEŽ DOPORUČUJEME SI SVÁ MÍSTA REZERVOVAT PŘEDEM na info@labouchee.cz nebo +420 542 212 560.

Nahoru