19. 7. 2017

Brno: Středeční grilování s Mikrofarmou

19/7 2017 15-21 h, Údolní 33 Brno

La Bouchée Gril v Otevřené zahradě dnes zahajuje sérii pravidelných grilovaček s naším farmářským řeznictvím.

Každou středu se těšte na za sucha vyzrálé hovězí steaky, ručně dělané grilovací klobásky, farmářské vepřové, řízky z venkovské drůbeže, burgery aj. Grilovat se bude na uhlí, protože tak to voní nejvíc! :) K tomu saláty, kváskový chleba, domácí omáčky a bagetky. O nápoje, další zobky a sladké se postará stánek La Bouchée v zahradě.

Dnes pro vás jídla připraví od 15 do 21 hodin Petr Zajíček, bere s sebou něco pro fajnšmekry – TOMAHAWK STEAK (nádherně mramorovaný vysoký roštěnec s žebrovou kostí), STEAKY Z VYZRÁLÉHO HOVĚZÍHO OŘECHU A VRCHNÍHO ŠÁLU a vepřové i jehněčí GRILOVACÍ KLOBÁSKY, KTERÉ SÁM RUČNĚ DĚLAL (bez náhražek, chemie i dusitanů, pouze z masa a přírodního koření).

Vemte dneska kamarády a rodinu do nádherné Otevřené zahrady, grilování obstaráme za vás :)

Nahoru