14. 7. 2017

Matej Kadlečík vaří v Bistru Mikrofarma

Úterý 18/7 2017, 12-17 h.

Matej je takový host-nehost :) Je to totiž kuchař pražského Bistra Mikrofarma. A u nás v Brně předvede, jaký přístup k vaření razí, co je jeho gastronomickou láskou a na co dostává pražské štamgasty.

Čeká vás:
• Pomalu PEČENÁ VYZRÁLÁ HOVĚZÍ PLEC NA ČERVENÉM VÍNĚ S ESTRAGONEM a hrubozrnnou hořčicí, s glazovanou zeleninou a kváskovým chlebem
• TRHANÉ HOVĚZÍ S JAPONSKOU MAJONÉZOU a mixem zelených bylinek v máslové briošce, kedlubnový salát

Jídla bude Matej servírovat od oběda do pěti hodin, pak sedá na vlak domů, takže si v diáři nezapomeňte udělat velký vykřičník u následujícího úterka a přijďte včas! :)

Nahoru