Napsali o nás

  • Bistro Mikrofarma Dolce Vita 7. 12. 2018
  • Mikrofarma přináší dobré maso Jídlo z blízka 7. 12. 2018
  • Pro dobré maso zblízka do Mikrofarmy Bio-info 7. 12. 2018
  • La Bouchée Gril má maso z Mikrofarmy Storyous 8. 9. 2018
  • Pastrami: ikonický sendvič není jen hovězí šunka v chlebu Storyous 18. 4. 2018
  • Nejlepší řezníci Svět ženy 20. 3. 2018
  • Rohlik.cz v kampani podporuje lokální farmáře Mediaguru.cz 9. 3. 2018
  • Rohlik.cz lobbuje „za lepší jídlo“ Místoprodeje.cz 28. 2. 2018
  • Pořádnej burger v cíli Storyous 22. 2. 2018
  • Mikrofarma Farmarsketrziste.cz 7. 2. 2018
  • Hledáte nesehnatelné? Domov můj od 19:48 minuty Česká televize 29. 10. 2017
  • Hledali kvalitní maso, nakonec si pořídili vlastní řeznictví MontyRich.cz 25. 10. 2017
  • Chillibraní Apetit 15. 8. 2017
  • Hledali kvalitní maso, nakonec si pořídili vlastní řeznictví MontyRich.cz 7. 8. 2017
  • Dobré jídlo z farmy Blesk 1. 8. 2017
  • Maso jako dort Žena a život 11. 7. 2017
  • Víte jak chutná Amerika? Štamgast&Gurmán 7. 6. 2017
  • Regionální farmáři. Spokojená zvířata. Výjimečné maso. To je Mikrofarma Agris.cz 31. 5. 2017
  • Mikrofarma Marianne Bydlení 12. 4. 2017
  • Maso s příběhem Horeka 30. 3. 2017
  • Mikrofarma Praha slavnostně otevřena Prima Fresh 2. 3. 2017
  • Mikrofarma Dolce Vita 1. 3. 2017
  • Navštivte farmářské řeznictví a bistro Mikrofarma v Praze Recepty prima nápadů 24. 2. 2017
  • Na Jiřáku je výborné řeznictví Proti šedi 23. 2. 2017
  • Jak si chirurgové otevřeli řeznictví Proti šedi 23. 2. 2017
  • Mikrofarma Praha slavnostně otevřena i-journal.cz Praha 23. 2. 2017
  • Valentýnský burger Právo 14. 2. 2017
  • Valentýn: pro ženy květiny, mužům maso Brněnský Deník 13. 2. 2017
  • Apetit na cestách Apetit 20. 9. 2016
  • Tipy na řeznictví a uzenářství Prima Fresh 13. 5. 2016
  • Farma pod lupou Apetit a Apetit 16. 3. 2016
  • Průvodce vašimi nákupy Apetit 16. 3. 2016
  • Poctivý vývar to go! Reflex 21. 1. 2016
  • Kam na vývar Gurmet 14. 1. 2016
  • Rakovina na talíři: neházejme všechnu vinu na uzeniny RUNGO iDnes 3. 11. 2015
  • Na Trzích jako Brno nabízeli hovězí steaky i frgály Brněnský Deník 30. 10. 2015
  • Největší pouliční hity Gurmet 13. 8. 2015
  • Jíst Brno! Rychle a kvalitně MF DNES 25. 6. 2015
  • Poctivá flákota Harper’s Bazaar 15. 5. 2015
  • Poctivé maso Ona Dnes 10. 11. 2014
  • Proč maso z Argentiny? MF DNES 6. 6. 2014
  • „Milí všichni z Mikrofarmy, dnes jsem měla možnost s dcerou navštívit poprvé Váš nový obchod. Při cestě domů jsme pak v autě měly jen jedno téma, a to Vaše úžasné maso a pečivo. Před obědem pak měla dcera jako doslova vynucený předkrm Váš chléb s báječným čerstvým sádlem také od Vás. Pěla tu na něj ódy. Už vím, do kterého obchodu se budu v budoucnu těšit a moc Vám přeji, ať Vám vydrží elán, nápady a Mikrofarma ať vzkvétá.“  Jindra Smisitelová, Brno 16. 5. 2014
  • Napsal o nás Brněnský Deník 6. 5. 2014
  • O otevření Mikrofarmy referovalo Gastroplus 6.5.2014
  • Jsme na Scuku! 15. 4. 2014
  • Chystáme Mikrofarmu 2 MF Dnes 21. 2. 2014
  • Chystáme Mikrofarmu MF Dnes 21. 2. 2014
Nahoru