23. 11. 2017

Praha: Tomáš Hebelka vaří v Bistru Mikrofarma Praha

Úterý 28/11 2017, 9-22 h.

Tomáš vaří v naší spřízněné restauraci La Bouchée v Brně. V úterý se postaví za sporák jako host v našem bistru.

Stavte na na
• TRHANÉ UZENÉ VEPŘOVÉ KOLENO, povidlové BBQ a salát z kapusty v máslové briošce 145 Kč
• GRILOVANÉ KACHNÍ PRSO, dýňové zelí, bramborová lokše a smažená cibulka 159 Kč
• SANDWICH S ROASTBEEFEM z vyzrálého hovězího šálu s křenovým aïoli a chutney z červené řepy 98 Kč
• BRAMBOROVÉ ŠKUBÁNKY, hruškové pyré, povidlí s mákem, badyánová strouhanka, horké máslo 60 Kč

Tomáš s sebou vezme i kolegyni Lindu, která vám představí naše moravská i zahraniční červená vína, všechna budou v nabídce i na skleničku k jídlu.

Těšíme se na viděnou!

Nahoru