Nejsme makro. Jsme mikrofarma.
Už žádné složité objíždění trhů – v našem řeznictví je denně k dispozici široký sortiment masa z lokálních farem.
Hovězí u nás zraje ve visu 3-5 týdnů. Vepřové maso máme z farmářských vepříků, jehněčí z eko chovu v jižních Čechách, čerstvá kuřata z volného chovu.
Nechybí králíci a výrobky z nich, sezóně zvěřina a řemeslné uzeniny. Dodáme vám recepty a k masu nabídneme i vhodné víno, zajímavé sýry, nestříkanou zeleninu a kváskové pečivo.
-
Maso odebíráme jen od místních zemědělců, kteří zvířatům zajišťují dobré podmínky.
-
Kvalitu zboží jsme roky prověřovali v sesterské restauraci La Bouchée a na našich rodinách.
-
Denně k dispozici široký sortiment. Už žádné složité objíždění farem
a trhů — vše k nesehnání seženete u nás. -
Vykostit, namlít nebo zavakuovat maso, které jste vybrali? Zařídíme. Poradit s přípravou? Od toho jsme tady. Nasnoubit víno? S radostí.
-
K masu přibalujeme rodokmen.
Na každém kousku najdete informaci o způsobu chovu, době zrání a všem dalším, co by vás mohlo zajímat. -
Máte málo času? Objednejte si
po telefonu nebo 24 hodin denně online. Maso a suroviny nachystáme na prodejně anebo v Brně i odvezeme, kam potřebujete.
Mikrofarma je
Dodáváme kvalitní vyzrálé maso také do restaurací a obchodů.