Nejsme makro. Jsme mikrofarma.

Už žádné složité objíždění trhů – v našem řeznictví je denně k dispozici široký sortiment masa z lokálních farem.
Hovězí u nás zraje ve visu 3-5 týdnů. Vepřové maso máme z farmářských vepříků, jehněčí z eko chovu v jižních Čechách, čerstvá kuřata z volného chovu.
Nechybí králíci a výrobky z nich, sezóně zvěřina a řemeslné uzeniny. Dodáme vám recepty a k masu nabídneme i vhodné víno, zajímavé sýry, nestříkanou zeleninu a kváskové pečivo.

  • Maso odebíráme jen od místních zemědělců, kteří zvířatům zajišťují dobré podmínky.
  • Kvalitu zboží jsme roky prověřovali v sesterské restauraci La Bouchée a na našich rodinách.
  • Denně k dispozici široký sortiment. Už žádné složité objíždění farem
    a trhů — vše k nesehnání seženete u nás.
  • Vykostit, namlít nebo zavakuovat maso, které jste vybrali? Zařídíme. Poradit s přípravou? Od toho jsme tady. Nasnoubit víno? S radostí.
  • K masu přibalujeme rodokmen.
    Na každém kousku najdete informaci o způsobu chovu, době zrání a všem dalším, co by vás mohlo zajímat.
  • Máte málo času? Objednejte si
    po telefonu nebo 24 hodin denně online. Maso a suroviny nachystáme na prodejně anebo v Brně i odvezeme, kam potřebujete.

Mikrofarma je

Dodáváme kvalitní vyzrálé maso také do restaurací a obchodů.

Martin Kuncek, zakladatel Mikrofarmy - foto

Chce-li se člověk dobře stravovat, je logisticky náročné sehnat kvalitní suroviny či specializované potraviny. Málokdo má čas jezdit z jednoho konce města na druhý; tu si koupit chutnou zeleninu, támhle zase pecorino, jinde láhev dobrého vína a o kus dál zase vyzrálý steak.... Rozmanitost špičkových potravin pod jednou střechou – to je Mikrofarma. Martin Kuncek, zakladatel Mikrofarmy

Sledujte nás, ať vás ostatní nepředběhnou.


Vyberte město:

Nahoru