Mikrofarma a La Bouchée na Prague Food Festivalu
-
12.00 - začínáme! (1/12)
Všechny fotografie -
(2/12)
Všechny fotografie -
Vyrálé maso z Mikrofarmy na grilu La Bouchée (3/12)
Všechny fotografie -
Vyzrálé hovězí by Mikrofarma z grilu (4/12)
Všechny fotografie -
Grilované vyzrálé lokální bio hovězí plemene Piemont z Mikrofarmy, salátek z pečené sezonní zeleniny (5/12)
Všechny fotografie -
Šneci dušení ve vlašském ryzlinku se šalotkou, žampionem a špekem z bio vepříka uzeným na dřevě (6/12)
Všechny fotografie -
Pěna ze slaného máslového karamelu zdobená jablečným želé a kandovanou fialkou (7/12)
Všechny fotografie -
Zastavil se za námi i Pavel Maurer (8/12)
Všechny fotografie -
(9/12)
Všechny fotografie -
Od nás... (10/12)
Všechny fotografie -
... k vám (11/12)
Všechny fotografie -
A fronta neopadla po celý den :) (12/12)
Všechny fotografie