Nejsme makro. Jsme mikrofarma.
Už žádné složité objíždění trhů – v našem řeznictví je denně k dispozici široký sortiment masa z lokálních farem.
Hovězí u nás zraje ve visu 3-4 týdny. Vepřové maso máme z farmářských vepříků, jehněčí z eko chovu v jižních Čechách, čerstvá kuřata z volného chovu.
Nechybí králíci, sezóně zvěřina a řemeslné uzeniny. Dodáme vám recepty a k masu nabídneme i vhodné víno, zajímavé sýry a kváskové pečivo.
-
Maso odebíráme jen od místních zemědělců, kteří zvířatům zajišťují dobré podmínky.
-
Kvalitu zboží jsme roky prověřovali ve spřátelených restauracích a na našich rodinách.
-
Denně k dispozici široký sortiment. Už žádné složité objíždění farem
a trhů — vše k nesehnání seženete u nás. -
Vykostit, namlít nebo zavakuovat maso, které jste vybrali? Zařídíme. Poradit s přípravou? Od toho jsme tady. Nasnoubit víno? S radostí.
-
K masu přibalujeme rodokmen.
Na každém kousku najdete informaci o způsobu chovu, době zrání a všem dalším, co by vás mohlo zajímat. -
Máte málo času? Objednejte si
po telefonu nebo 24 hodin denně online. Maso a suroviny nachystáme na prodejně anebo odvezeme, kam potřebujete.
Mikrofarma je
-
Zrárna
Maso od nás dostanete jen v optimální zralosti k jídlu. Třeba hovězí u nás zraje ve visu 3-4 týdny.
-
Prodejny
Naše maso od venkovských maloproducentů najdete už na třech místech, v Brně a Praze.
-
On-line nabídka a rozvoz
Nabídku naší prodejny si můžete prohlédnout a objednat 24 hodin denně on-line.
Dodáváme kvalitní vyzrálé maso také do restaurací a obchodů.