Recepty
Pusťte si hudbu a nalijte víno.
Spolu se zkušenými kuchaři vám ukážeme, jak připravit skvělé jídlo bez zbytečných nervů.
-
Chateaubriand s gratinovanými bramborami, pastinákem a Foie gras
120 min. | Obtížnost Hodnocení - 4/5
-
Tataráček
30 min. | Obtížnost Hodnocení - 2/5
-
Hovězí na houbách s bylinkovým tarhonitem
60 min. | Obtížnost Hodnocení - 3/5
-
Roláda z divočáka se švestkami, pyré z topinamburů
240 min. | Obtížnost Hodnocení - 3/5
-
Pečený hovězí krk na zelenině
240 min. | Obtížnost Hodnocení - 2/5
-
Králičí plněná stehna k Velikonocům
120 min. | Obtížnost Hodnocení - 3/5
-
Kohoutek po farmářsku /Gallo alla contadina/ podle Sergia Belliniho
210 min. | Obtížnost Hodnocení - 2/5
-
Dušená vepřová panenka a cous-cous s brynzou a avokádem
45 min. | Obtížnost Hodnocení - 2/5
-
Krůtí ragú se slaninou a fenyklem
70 min. | Obtížnost Hodnocení - 2/5
-
Javorovo-limetkovo-zázvorová pečená žebra
90 min. | Obtížnost Hodnocení - 2/5
-
Kuřecí steak se zapečenou ochucenou polentou
45 min. | Obtížnost Hodnocení - 2/5
-
Španělský ptáček – retro klasika ve fitness úpravě
Nejméně 200 min. | Obtížnost Hodnocení - 3/5
-
Závitky s pomalu pečenou farmářskou kachnou a zeleninou
900 min. | Obtížnost Hodnocení - 3/5
-
Jehněčí kýta pečená na česneku a majoránce s pažitkovou omáčkou
300 min. | Obtížnost Hodnocení - 2/5
-
Trhané vepřové s květákovo-parmazánovou kaší
260 min. | Obtížnost Hodnocení - 2/5
-
Závin z mletého hovězího a červené řepy s čerstvým tymiánem
90 min. | Obtížnost Hodnocení - 2/5
-
Přes noc konfitovaná vyzrálá hovězí plec
540 min. | Obtížnost Hodnocení - 2/5
-
Burger z mixu hovězího a vepřového masa s celerovo-jablečným salátem a cibulovou marmeládou
90 min. | Obtížnost Hodnocení - 1/5
-
Šneci po burgundsku
30 min. | Obtížnost Hodnocení - 1/5
-
Pulled pork (trhané vepřové) tažené v jablečném moštu s chilli a koriandrem
450 min. | Obtížnost Hodnocení - 2/5
-
Starotoskánské ragú z divočáka
220 min. | Obtížnost Hodnocení - 2/5
-
Farmářské kuře se zelnou lepenicí a cibulovou omáčkou
100 min. | Obtížnost Hodnocení - 1/5
-
Vídeňský telecí guláš podle Florentýny
180 min. | Obtížnost Hodnocení - 3/5
-
Grilovaná loupaná plec jako roastbeef s domácími hranolky
30 min. | Obtížnost Hodnocení - 1/5
-
Pomazánka z pečeného lilku
45 min. | Obtížnost Hodnocení - 1/5
-
Burger z vyzrálého hovězího
40 min. | Obtížnost Hodnocení - 2/5
-
Grilované farmářské baby kuře
45 min. | Obtížnost Hodnocení - 2/5
-
Bio jehněčí kotletky s jogurtovo-okurkovým dipem
45 min. | Obtížnost Hodnocení - 2/5
-
Grilovaný Flank steak (z vyzrálého hovězího pupku) s rukolou a sýrem
60 min. | Obtížnost Hodnocení - 2/5
-
Grilovaná vepřová žebírka v medové marinádě
180 min. | Obtížnost Hodnocení - 2/5
-
Bio perlička pomalu pečená s rozmarýnem
630 min. | Obtížnost Hodnocení - 2/5
-
Grilovaný vyzrálý steak T-bone a I-bone
30 min. | Obtížnost Hodnocení - 2/5
-
Krémové chřestové risotto sypané parmezánem
30 min. | Obtížnost Hodnocení - 3/5
-
Farmářský králík konfitovaný v olivovém oleji, houbové soté a grilovaná polenta se sušenými rajčaty
420 min. | Obtížnost Hodnocení - 3/5
-
Dušené hovězí po provensálsku
240 min. | Obtížnost Hodnocení - 2/5