Tataráček
30 min. | Obtížnost Hodnocení - 2/5 | 4 porce
0,6 kg | Falešná svíčková z Mikrofarmy |
2 ks | Vaječné žloutky |
3 ks | Šalotka |
3-4 stonky | Petrželka čerstvá |
0,1 kg | Cornichons (křupavé okurky) |
1 lžíce | Kapary |
1-2 lžíce | Dijonská hořčice |
1 lžíce | Kečup |
0,05 l | Olivový olej |
Uzená sůl Smokey salt Sonnentor | |
Uzená paprika Smokey paprika Sonnentor | |
Pepř barevný z mlýnku Sonnentor | |
Chilli vločky Sonnentor dle chuti | |
Rajčata vločka Sonnentor dle chuti |
Tajný tip šéfkuchaře Martina Zbudily Le CHef: v rámci „zero waste“ (max. využití surovin) konce salámu (např. uherského, loveckého, turistického – max 100 g na výše uvedené množství masa) .
Falešnou svíčkovou i se salámem pomeleme na mlýnku na maso (řezná deska 3 mm, ale může být dle libosti i hrubší). Šalotky, okurky, kapary a petrželku na jemno nasekáme, přidáme do misky k pomletému masu. Dále přidáme hořčici, kečup, žloutky a ochucovací prostředky dle chuti a intenzity. Vše důkladně promícháme. Podáváme ve formě nočků, které vykrajujeme lžící nebo můžeme vytvarovat pomocí formičky.
Vyzkoušejte také
-
Chateaubriand s gratinovanými bramborami, pastinákem a Foie gras
120 min. | Obtížnost Hodnocení - 4/5
-
Hovězí na houbách s bylinkovým tarhonitem
60 min. | Obtížnost Hodnocení - 3/5
-
Pečený hovězí krk na zelenině
240 min. | Obtížnost Hodnocení - 2/5
-
Španělský ptáček – retro klasika ve fitness úpravě
Nejméně 200 min. | Obtížnost Hodnocení - 3/5
-
Závin z mletého hovězího a červené řepy s čerstvým tymiánem
90 min. | Obtížnost Hodnocení - 2/5
-
Přes noc konfitovaná vyzrálá hovězí plec
540 min. | Obtížnost Hodnocení - 2/5
-
Burger z mixu hovězího a vepřového masa s celerovo-jablečným salátem a cibulovou marmeládou
90 min. | Obtížnost Hodnocení - 1/5
-
Vídeňský telecí guláš podle Florentýny
180 min. | Obtížnost Hodnocení - 3/5
-
Grilovaná loupaná plec jako roastbeef s domácími hranolky
30 min. | Obtížnost Hodnocení - 1/5